ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ - ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ
Μάγος για Πάρτυ SKYMAN Ταχυδακτυλουργός
Image

Μαγικές στιγμές για όλους !!!

Image
0
Έτη Εμπειρίας
0
Θεατές Κοινού

“Ένα αξέχαστο πάρτυ…”

Χρυσούλα και Νίκος Λ.

“καταπληκτικό θέαμα και ψυχαγωγία…”

Κωνσταντίνα Β.

“ακονίζει το μυαλό και προάγει το πνεύμα...”

Δημήτρης Ν.

“μικροί και μεγάλοι πέρασαν τέλεια... μια ξεχωριστή εμπειρία που αξίζει να ζήσεις...”

Ηλίας & Αδαμαντία Α.

“ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου με πολύ χιούμορ και στιγμές που κόβουν την ανάσα...”

Αλεξία Μ.

Ο Skyman σας καλωσορίζει στον μαγικό του κόσμο!

Με περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας στο αντικείμενο της ψυχαγωγίας και με εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, El Convento del Arte, εταιρικές εκδηλώσεις, πριβέ πάρτυ κλπ, ο Μάγος-Mentalist Skyman είναι η εγγύηση για επιτυχημένο θέαμα και ψυχαγωγία!


Καλέστε τώρα τον Skyman και διοργανώστε μαζί του το τέλειο πάρτυ στο 6947 995673 ή εναλλακτικά στείλτε του μήνυμα εδώ.

ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ

Ο Μάγος SKYMAN είναι ο Μάγος - Ταχυδακτυλουργός που θα προσφέρει μια μαγική εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη όλων!

Ψυχαγωγία

Μάγος για πάρτυ (ταχυδακτυλουργός για παιδικά πάρτι)
Μάγος για πάρτυ - ταχυδακτυλουργός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο "Skyman” με εμπειρία περισσότερα από 15 έτη στο αντικείμενο της ψυχαγωγίας και συγκεκριμένα ως ταχυδακτυλουργός (magician) με εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, εταιρικές εκδηλώσεις, παιδικά πάρτυ, κοπές πίτας, χριστουγεννιάτικες - αποκριάτικες εκδηλώσεις κλπ προσφέροντας μια πλούσια παράσταση μαγικών μιας και τα μαγικά "μας εμπνέουν, μας ανοίγουν το μυαλό και μας φέρνουν πιο κοντά"!
Περιοχές
Blog Νέα
Επικοινωνία
Μάγος για πάρτυ, Μαγικές Παραστάσεις, Μαγικές Στιγμές

Είχαμε την τύχη να υποδεχθούμε τον μάγο για πάρτυ Skyman στο τμήμα της Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης στην ΕΛΕΠΑΠ, πριν περίπου έναν χρόνο.
Ο ταχυδακτυλουργός Skyman είναι επαγγελματίας, προσιτός και διασκεδαστικός για τα παιδιά, και η παράστασή του σου κρατάει το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος, εμπλέκοντας τους πάντες με έναν εξαιρετικό και ευρηματικό τρόπο.

Ο μάγος Skyman έκανε το πάρτυ μας ακόμα πιο διασκεδαστικο. Τα παιδιά το απόλαυσαν. Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!

Πολύ διασκεδαστικό show!! Επαγγελματίας μάγος για πάρτυ ο Skyman!! Το χάρηκαν όλα τα παιδιά - μεγάλα και μικρά! Εξάλλου η μαγεία δεν έχει ηλικία!
Μάγος για Πάρτυ SKYMAN - Η ξεχωριστή και πετυχημένη επιλογή και για Summer Camp!

Νοητική

Μάγος - Ταχυδακτυλουργός για Παιδικά Πάρτυ! Ο Μάγος SKYMAN είναι ο μάγος - ταχυδακτυλουργός που θα προσφέρει μια μαγική εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη όλων!

Μάγος - ταχυδακτυλουργός SKYMAN
Μία πρόταση ψυγαγωγίας!
Μάγος για πάρτυ (ταχυδακτυλουργός για παιδικά πάρτυ). Ο Μάγος για Πάρτυ SKYMAN προσέφερε τις μαγικές του υπηρεσίες στο πάρτυ μας στο σπίτι! Ιδανική επιλογή μιας και κράτησε το ενδιαφέρον των παιδιών, ηλικίας δευτέρα δημοτικού. Περάσαμε μικροί μεγάλοι πολύ ωραία με μοντέρνα μαγικά και χιούμορ! Μου άρεσε επίσης που είναι πολύ οργανωμένος και τυπικός στο τι είχαμε πει! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!

Ταχυδακτυλουργία

Μάγος - Ταχυδακτυλουργός για Παιδικά Πάρτυ! Ο Μάγος SKYMAN είναι ο μάγος - ταχυδακτυλουργός που θα προσφέρει μια μαγική εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη όλων!
Ο μάγος για πάρτυ SKYMAN - ταχυδακτυλουργός για παιδικά πάρτυ, για μαγικές παραστάσεις Ταχυδακτυλουργίας & Mind Magic, διαθέτει πολυετή εμπειρία από μαγικές παραστάσεις. Αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό asset για έναν καταξιωμένο Μάγο - Ταχυδακτυλουργό.
Έχει στο ενεργητικό του πολλές παραστάσεις!
Θα χαρεί πολύ να μοιραστείτε μία εκδήλωσή σας και να συμβάλει στην ψυχαγωγία.

Διασκέδαση

Ο μάγος για πάρτυ ταχυδακτυλουργός για παιδικά πάρτυ) Νοητικής Ταχυδακτυλουργίας (mind magic) Skyman είναι πλέον πιο αναγκαίος από ποτέ, διότι ο μάγος για πάρτυ (ταχυδακτυλουργός για παιδικά πάρτυ) τώρα βοηθά με τον τρόπο του και την τέχνη του να ξεχάσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και να περάσουμε όλοι όμορφα σαν μια ενωμένη παρέα.
Στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει ανάλογη αρθρογραφία! Σας ευχαριστούμε για το χρόνο, που θα αφιερώσετε αναζητώντας μυστικά και τεχνικές για τον performer "μάγος για πάρτυ".

illusion

Κλείστε Ραντεβού για τον Skyman - μάγος για πάρτυ (ταχυδακτυλουργός για παιδικά πάρτυ).
Στείλτε το αίτημά σας τώρα
Πόσο χρόνο θα κρατήσει μια δωρεάν μαγική παράσταση;
Συνήθως κρατά από 30-45 λεπτά και έχει να κάνει με το είδος του κοινού, το ηλικιακό προφίλ και τις επιμέρους συνθήκες της διοργάνωσης όπως αν είναι σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, τις συνθήκες φωτισμού κλπ.

Ταχυδακτυλουργός

Πόσο καιρό θα κρατήσει αυτή η προσφορά;
Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας και από τις λοιπές υποχρεώσεις του μένταλιστ με σκοπό να τα προλάβει όλα δίχως έκπτωση στην ποιότητα του αποτελέσματος.
Όμως για να συμβεί αυτό απαιτείται άριστη συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους.

Πάρτυ

Πού έχει μεγαλύτερη ζήτηση ο μάγος για πάρτυ (ταχυδακτυλουργός για παιδικά πάρτυ);
Η διασπορά των πελατών απλώνεται σε όλη την Ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό. Ωστόσο οι περιοχές με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι: Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονος, Κέρκυρα, Ρόδος.
Γεννάται το ξαφνικό ερώτημα: Ποιος χρειάζεται πραγματικά έναν παρουσιαστή που είναι μάγος για πάρτυ (ταχυδακτυλουργός για παιδικά πάρτυ);

Παρτυ

Σήμερα ένας μάγος για πάρτυ (ταχυδακτυλουργός για παιδικά πάρτυ) είναι αναγκαίος σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να άγουν την ψυχή τους, που λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας, δηλαδή που έχουν ανάγκη να ψυχαγωγηθούν. Στην πραγματικότητα όλοι, το τονίζουμε αυτό σε αυτό το σημείο, έχουν την ανάγκη για μαγικές παραστάσεις και συγκεκριμένα δωρεάν.
ΔΗΛΩΣΗ: Το κλειδί της επιτυχίας στην επόμενη εκδήλωσή σας είναι ο μάγος για παιδικά πάρτυ (ταχυδακτυλουργός για παιδικά πάρτυ) με τον μαγο Skyman.

Αττική

Ο Skyman εγγυάται ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου με εμπειρία σχεδόν 15 χρόνια και αξιοποίηση τεχνικών που θα εντυπωσιάσουν. Επειδή όμως είναι πολύ της μόδας ο προηγούμενος όρος, είναι κατανοητό ότι τον αναμασούν αναποτελεσματικοί άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά στην πατρίδα μας. Κι όμως στην προκειμένη περίπτωση η εμπειρία και τα αποτελέσματα θα σας ξαφνιάσουν θετικά. Ελάτε σε επαφή με τον Skyman και θα καταλάβετε πολύ γρήγορα πόσο ενδιαφέρουσα και ψυχαγωγική είναι η νοητική ταχυδακτυλουργία!

Ελλάδα

Ποια πλεονεκτήματα δίνουν μέγιστη αξιοπιστία;
Δείτε τα κυριότερα 7 πλεονεκτήματα που κάνουν τη διαφορά: O μάγος για πάρτυ είναι απόλυτα εξειδικευμένος. Η εξειδίκευση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε μάγο. O μάγος για πάρτυ έχει τουλάχιστον 15 χρόνια εμπειρία αποδεδειγμένη.
Μέγιστη ικανοποίηση στην ψυχαγωγία των θεατών.
Μάγος για πάρτυ (ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ) που φέρνει χαρά και σούπερ χαμόγελα!
Γιατί να επιλέξετε μεταξύ όλων των άλλων μάγων;
10 Λόγοι για να επιλέξετε:

Εκδηλώσεις

Προτείνω με όλη μου την καρδιά τον Skyman διότι είναι ταχυδακτυλουργός για παιδικά πάρτυ υψηλού επίπεδου και με τα μαγικά του κόλπα προσφέρει κέφι και όμορφες στιγμές στους καλεσμένους! Εύγε!!!!

Bar Magic

Ο σωστός μαγος - ταχυδακτυλουργος πρέπει να νοιάζεται για τις ανάγκες του παιδικου παρτυ σας, να προσφέρει μαγικό θέαμα και μυστήριο στους αγαπημένους σας και να αφήνει με το στόμα ανοιχτό μικρούς και μεγάλους. Ο Μαγος Skyman γνωρίζει την τέχνη του με τέτοιο τρόπο που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Παιδικά Πάρτι
Διοργανώστε το τέλειο παιδικό πάρτι που θα μείνει χαραγμένο ανεξίτηλα στην μνήμη των παιδιών!

Γενέθλια

Εκδηλώσεις
Δώστε στην εκδήλωσή σας την διάσταση που χρειάζεται προσφέροντας διασκέδαση και χαμόγελα!
Bar Magic
Εκμεταλλευτείτε την μοναδική ευκαιρία γα την προώθηση προϊόντων αλλά και την αύξηση των πωλήσεων!

Close Up
Από τραπέζι σε τραπέζι, δώστε στους πελάτες σας την ξεχωριστή μαγική εμπειρία που θα σας ανεβάσει τις πωλήσεις!

Βάπτιση

Ο Μαγος - Ταχυδακτυλουργος Skyman με τα φανταστικά μαγικά του ειδικά προορισμένα για παιδικα παρτυ (όπως πχ γενέθλια) εξυπηρετεί τις ακόλουθες περιοχές της Αττικής: Αγία Βαρβάρα, Αγία Μαρίνα Κορωπίου, Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης, Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιοι Απόστολοι, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου, Άγιος Νικόλαος Λούτσας, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σεραφείμ, Άγιος Στέφανος, Αθήνα, Αιγάλεω, Άλιμος, Ανάβυσσος, Ανθούσα, Άνοιξη, Άνω Λιόσια, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αυλάκι, Αχαρνές, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βραυρώνα, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα,Δάφνη, Διόνυσος, Δραπετσώνα, Δροσιά, Εκάλη, Ελευσίνα, Ελληνικό, Ερυθρές, Ζεφύρι, Ζούμπερι, Ζωγράφος, Ηλιούπολη, Θρακομακεδόνες, Ίλιον, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καλλιτεχνούπολη, Καλύβια Θορικού, Καματερό, Κάντζα, Καπανδρίτι, Κάτω Σούλι, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κινέτα, Κόκκινο Λιμανάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κουβαράς, Κρυονέρι, Λαγονήσι, Λαύριο, Λυκόβρυση, Μαγούλα, Μάνδρα, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μάτι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Παλάτια, Νέα Πεντέλη, Νέα Πέραμος Αττικής, Νέα Πολιτεία, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Βουτζάς, Νίκαια, Ντράφι, Παιανία, Παλαιά Φώκαια, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παλούκια, Παπάγος, Πειραιάς, Πεντέλη, Πέραμα, Πέρδικα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνα, Ροδόπολη Αττικής, Σαλαμίνα, Σπάτα, Σπέτσες, Σταμάτα, Συκάμινο, Ταύρος, Ύδρα, Υμηττός, Φιλοθέη, Φυλή, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό.

Γάμος

Ένας Μαγος - Ταχυδακτυλουργος έχει ως "καθήκον" να "παίξει" με τις αισθήσεις σας και να διεγείρει την φαντασία σας!
Γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργούν οι πέντε αισθήσεις σας αλλά και πώς ο εγκέφαλος σας εκλαμβάνει και επεξεργάζεται τα ερεθίσματα και τις πληροφορίες που ο επιδέξιος μαγος - ταχυδακτυλουργος στοχευμένα στέλνει. Με τρόπο διασκεδαστικό και προπάντων ψυχαγωγικό, βρίσκεστε ενώπιον "νέων" πραγματικοτήτων και νιώθετε σε βάθος την ομορφιά και γοητεία τους μυστηριώδους! Τότε ακριβώς νιώθετε, έστω και για λίγο, ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο που όλα μοιάζουν όχι τόσο συνηθισμένα και δεδομένα όσο νομίζατε! Μια ανατριχιαστική εμπειρία που ξυπνά τις αισθήσεις και σας κάνει σίγουρα να αναρρωτηθείτε τι συμβαίνει γύρω σας, πώς και γιατί!

Μαρούσι

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Μάγοι για πάρτυ υπάρχουν πολλοί, μαγος για παρτυ που να ομορφαίνει τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας είναι ο μαγος - ταχυδακτυλουργος που έχει την κατάλληλη εμπειρία και νοιάζεται για εσάς και τα παιδιά σας!

Κηφισιά

Οι μαγικές στιγμές που...
...δίνουν χρώμα στο παιδικό σας πάρτι, στην εκδήλωσή σας, στην ζωή όλων μας!
ΑΚΟΜΑ: Ο Μαγος Skyman προσφέρει τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ εντός Αττικής για κοινωφελείς σκοπούς και δράσεις!
Γιατί όλοι μας νοιαζόμαστε για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Μενταλιστ
Μαγος για Παρτυ
Ταχυδακτυλουργος

Ο ταχυδακτυλουργος Skyman προσφέρει τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ εντός Αττικής για κοινωφελείς σκοπούς!!!!
Οι υπηρεσίες “ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ” που προσφέρει ο Skyman είναι κορυφαίες στην αγορά.

για παρτυ

ΝΕΟ: 12 σκακιστικά μυστικά για παιδιά!
Ο Μαγος - Ταχυδακτυλουργος για παρτυ Skyman προτείνει ενα βιβλίο για όλους τους μικρούς μας φίλους!
Περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.

επιτυχημενα

Η ευαισθησία του Skyman είναι ιδιαίτερα οξυμένη. Προσφέρει ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου για όλων των επιπέδων και τύπων εκδηλώσεις είτε αυτές έχουν επίσημο και σοβαρό χαρακτήρα είτε είναι ανάλαφρες και χαλαρές!
Επιλέγει να παρουσιάσει υλικό το οποίο θα ταιριάξει με τις ιδιαιτερότητες του κοινού αλλά και τις συνθήκες της εκδήλωσης, πάντα με ευγένεια και προσήλωση στα επιτυχημένα αποτελέσματα.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε ανά πάσα στιγμή μαζί του και να οργανώσετε την τέλεια και πιο «ανεβαστική» εκδήλωση όλων των εποχών!

ΜΑΓΟΣ

Ο μαγος - ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ θα σας εκπλήξει και θα σας εμψυχώσει με τις επιδείξεις μαγικών κόλπων που σχετίζονται με το πιο σημαντικό πράγμα πάνω μας, τον εγκέφαλό μας! Μην χάσετε αυτή την μοναδική εμπειρία !!!

Μαγικά Κόλπα
Ταχυδακτυλουργος για Παιδικα Παρτυ
Μαγεία

Ο Skyman έδωσε στο παιδικό μας πάρτι την ξεχωριστή νότα που χρειαζόταν ώστε μικροί και μεγάλοι να το θυμούνται για πάντα!
Ταχυδακτυλοργός για παιδικά πάρτυ μικρών και μεγάλων παιδιών!

Μάγος Για Πάρτυ Κορωπί
Μάγος Για Πάρτυ Μαρούσι
Μάγος Για Παιδικά Πάρτυ
Μάγος Για Παιδικά Πάρτυ Γέρακας
Μάγος Για Παιδικά Πάρτυ Πικέρμι
Μάγος Για Παιδικά Πάρτυ Πάτρα
Μάγος Για Παιδικά Πάρτυ Πεντέλη
ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ Ραφήνα

O Μάγος για πάρτυ και Mένταλιστ SKYMAN εξειδικεύεται στις επιδείξεις modern magic και mind magic ενώ διαθέτει εμπειρία άνω των 15 ετών με εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, El Convento del Arte, εταιρικές εκδηλώσεις, ιδιωτικά πάρτυ κλπ. Στο παρόν άρθρο, ο SKYMAN απαντά στις συνήθεις απορίες που έχουν μικροί και μεγάλοι σχετικά με την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας…

Τι σημαίνει «Ταχυδακτυλουργός»;

Η λέξη Ταχυδακτυλουργός περιέχει τρία συνθετικά και στην ουσία, όπως ο χειρουργός εργάζεται με τα χέρια του, έτσι και η λέξη "ταχυδακτυλουργός" σημαίνει ότι κάποιος εργάζεται με τα γρήγορα δάχτυλά του!

Κι΄ όμως, αυτό απέχει τόσο πολύ από την αλήθεια, δηλαδή από το πώς τελικά ο τυπικός ταχυδακτυλουργός κάνει τα "θαύματά του"...

Σίγουρα, η εξάσκηση στα δάχτυλα, τις παλάμες και τα χέρια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις μαγικές επιδείξεις που έχουν να κάνουν με τράπουλα, κέρματα, σχοινιά και λοιπά αντικείμενα αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι τα γρήγορα δάχτυλα αλλά τα επιδέξια χέρια σε συνδυασμό με την στόχευση της προσοχής του θεατή που επιτυγχάνουν το επιθυμητό "θαύμα". Κάποιες φορές, μάλιστα, τα δάχτυλα πρέπει να κινούνται αργά! Κάποιες άλλες φορές, δε, τα δάκτυλα δεν έχουν καμία σχέση με το αποτέλεσμα!

Γι' αυτό στο παιδικό πάρτυ σας ή σε κάποια εκδηλωσή σας, εάν προσλάβετε ταχυδακτυλουργό, τότε καλύτερα να αναμένετε έναν καλλιτέχνη που περισσότερο θα σας μαγέψει παρά θα κινεί τα δάχτυλά του γρήγορα!

Εξ ου και ο όρος "Μάγος" ο οποίος τελικά ταιριάζει περισσότερο με τον ρόλο και τον χαρακτήρα του ταχυδακτυλουργού. Εξάλλου, οι περισσότερες μαγικές επιδείξεις μοιάζουν με μικρά "θαύματα", άρα και η λέξη "Μάγος" ταιριάζει περισσότερο στο να χαρακτηρίσει τον γνωστό σε όλους μας ως "ταχυδακτυλουργό".

Ποια είναι τα πρότυπα και οι επιρροές των σύγχρονων Μάγων - Ταχυδακτυλουργών;

Ξεκινώντας από τον θρυλικό Houdini και συνεχίζοντας με τον ανεπανάληπτο David Copperfield, οι σύγχρονοι μάγοι - ταχυδακτυλουργοί έχουν μια σειρά ακόμα σπουδαίων επιρροών στην διαμόρφωση του καλλιτεχνικού τους χαρακτήρα και προγράμματος.

Ονόματα που έχουν συνδεθεί με την νεότερη ιστορία της ταχυδακτυλουργίας, όπως πχ David Blaine, Dynamo αλλά και ο κορυφαίος μένταλιστ Derren Brown, έχουν σίγουρα αφήσει την σφραγίδα τους στην νεότερη γενιά μάγων - ταχυδακτυλουργών.

Όταν, συνεπώς, επιλέγετε να εμπλουτίσετε το παιδικό πάρτυ ή την εκδήλωσή σας με κάποιον καταξιωμένο μάγο - ταχυδακτυλουργό, τότε να είστε βέβαιοι ότι αυτός/ή "μεταφέρει" την αξία και το "βάρος" των μάγων - ταχυδακτυλουργών που έχουν αφήσει ιστορία με τα επιτεύγματά τους!

Πώς μαθαίνουν τα μαγικά κόλπα και τις τεχνικές οι Μάγοι – Ταχυδακτυλουργοί; Πόσο χρόνο χρειάζεται να δαπανήσει κάποιος για να τα μάθει όλα αυτά;

Οι Μάγοι – Ταχυδακτυλουργοί δεν έχουν την ευκαιρία, δυστυχώς, να εκπαιδευτούν και επιμορφωθούν από κάποιο ίδρυμα που να προσφέρει πανεπιστημιακού τύπου μαθήματα. Μια αξιόλογη προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το «Magic & Mystery School» στο Las Vegas το οποίο στην ουσία προσφέρει τριήμερα σεμινάρια σε «αλμυρές» τιμές με μεγάλα και καταξιωμένα ονόματα του χώρου. Τα σεμινάρια αυτά περισσότερο δίνουν έμφαση στην ανάπτυξη και βελτίωση του καθενός μαθητή με βάση το υφιστάμενο επίπεδό του. Δεν αποτελεί, προφανώς, κάποια λύση πανεπιστημιακού χαρακτήρα. Το έχω προσωπικά παρακολουθήσει και σίγουρα βγήκα κερδισμένος!

Υπάρχουν και πολλά σχετικά βιντεάκια στο ίντερνετ, πχ στο Youtube, όπου κάποιος μπορεί να μάθει ταχυδακτυλουργικές κινήσεις και μαγικά κόλπα. Ισχύει εδώ το ρητό «με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», δηλαδή μπορεί να μην μάθει κάποιος τον σωστό τρόπο αν «πέσει» σε λάθος άνθρωπο. Η αλήθεια είναι ότι τα βαθύτερα μυστικά, τις σωστότερες τεχνικές και τη καλύτερη γενικότερα παιδεία την δίνουν τα μεγάλα και πολύπειρα ονόματα του χώρου τα οποία μεταφέρουν σημαντικό μέρος από την πολύτιμη γνώση τους μέσω εκπαιδευτικών DVD’s και βιβλίων.

«Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν», συνεπώς, και όποιος έχει το ενδιαφέρον να ασχοληθεί ενεργά θα πρέπει να δαπανήσει κάποια χρήματα και κυρίως πολύ χρόνο για την εξάσκηση που απαιτείται!

ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ Χαλάνδρι

O ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ Χαλάνδρι και Mένταλιστ SKYMAN εξειδικεύεται στις επιδείξεις modern magic και mind magic ενώ διαθέτει εμπειρία άνω των 15 ετών με εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, El Convento del Arte, εταιρικές εκδηλώσεις, ιδιωτικά πάρτυ κλπ.

ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ SKYMAN

ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ SKYMAN
Όταν η Μπιγιονσέ λικνίζεται, όλοι μας νιώθουμε ότι η ζωή είναι ωραία, χαλαρή και γεμάτη κέφι! Σίγουρα "ανεβαστικό"!

Όταν ο μάγος Χουντίνι δραπετεύει μέσα από αλυσίδες που τον έχουν δέσει "πατόκορφα", νιώθουμε την ανακούφιση που συνδέεται με την "απόδραση" από τα προβλήματα και έννοιες που μας "πνίγουν"! Απλά απελευθερωτικό!

Όταν ο μάγος Κόπερφιλντ αιωρείται και πετάει, νιώθουμε την γαλήνη της ξέγνοιαστης και ανεμπόδιστης μετακίνησης! Αναμφισβήτητα λυτρωτικό!

Όταν ο μάγος Ντάιναμο μετατρέπει απλά λευκά χαρτιά σε χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας, νιώθουμε την δύναμη της δημιουργίας πλούτου και ευμάρειας δίχως κόπο! Σίγουρα ονειρεμένο!

Όταν ο μένταλιστ Ντέρρεν Μπράουν διαβάζει και επηρεάζει την σκέψη μας, νιώθουμε

Γι΄ αυτό η Μπιγιονσέ μας "ανεβάζει" και εξιτάρει αλλά ο Χουντίνι, ο Κόπερφιλντ, ο Ντάιναμο και Ντέρρεν Μπράουν μας "στέλνουν σε άλλο επίπεδο" μαγεύοντας μας, εμπνέοντας μας και εκλπηρώνοντας τις βαθύτερες ανησυχίες και ανάγκες μας!

Ο SKYMAN ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ !

Δώστε την ξεχωριστή νότα στο παιδικό πάρτυ που διοργανώνετε (γενεθλίων κλπ) με τον μοναδικό Μάγο Skyman ο οποίος θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους χαρίζοντας τους χαμόγελα και μαγικές στιγμές!

Διοργανώστε το τέλειο παιδικό πάρτυ που θα μείνει χαραγμένο ανεξίτηλα στην μνήμη των παιδιών!

Ο SKYMAN ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ !

Μια μοναδική ευκαιρία να ζωντανέψει η καθιερωμένη εταιρική σας εκδήλωση (κοπή πίτας κλπ) δίνοντας την δυνατότητα να εκπλήξετε τους εργαζόμενους, να συμβάλλετε στην σύσφιγξη των σχέσεων τους και να περάσετε τα μηνύματα που επιθυμείτε!

Δώστε στην εκδήλωσή σας την διάσταση που χρειάζεται προσφέροντας διασκέδαση και χαμόγελα!Ο SKYMAN ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ !

Για "ώριμες" ηλικίες και "δυνατούς λύτες", Ο Mentalist Skyman θα "παίξει" με το μυαλό σας και θα σας δημιουργήσει πολλά ερωτήματα.... είναι εκείνος ο Mentalist που ξέρει πολύ καλά πώς να σας περάσει σε μια άλλη διάσταση, ξέρει πώς να σας «διαβάσει»!

Δώστε στους καλεσμένους σας μια ξεχωριστή μαγική εμπειρία με πολλά κόλπα και χιούμορ, ...μια "mind hacking" εμπειρία που θα ανεβάσει την διάθεση όλων!

Ο Skyman μέσα από επιδέξιες παρουσιάσεις Mind Magic, μαγνητίζει και ψυχαγωγεί τους θεατές παίζοντας παιχνίδια του μυαλού κάνοντας τους να νιώσουν την δύναμη του διαβάσματος της σκέψης τους, της επιρροής στο υποσυνείδητό τους και του διαβάσματος της γλώσσας του σώματός τους!
Όλα αυτά ο Skyman τα καταφέρνει με όπλα τις εξειδικευμένες γνώσεις του, την πολυετή εμπειρία του αλλά και την μαγική τέχνη του αποπροσανατολισμού!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Τον SKYMAN εμπιστεύτηκαν...